Fructe uscate și nuci pe masa de sărbători: metale grele și micotoxine. Ce ar trebui să știe producătorii?
În sezonul sărbătorilor, consumatorii sunt deosebit de dornici să consume fructe uscate și nuci: nuci, fructe uscate, amestecuri pentru prăjituri, muesli și „gustări sănătoase”. Aceste produse sunt asociate cu naturalețea, calitatea superioară și tradiția de familie, motiv pentru care așteptările …
Video: Laboratorul J.S. Hamilton din Gdynia este acum complet functional.
Suntem incantati sa va anuntam ca Laboratorul J.S. Hamilton din Gdynia este pe deplin operational si ofera o gama cuprinzatoare de servicii pentru testarea alimentelor si suplimentelor alimentare. Suntem bucurosi sa va prezentam un video care arata ce facem in …
Ce se ascunde pe suprafața fructelor și legumelor?
Virușii ca amenințare invizibilă la adresa siguranței alimentare Fructele și legumele proaspete sunt considerate în mod obișnuit o alegere dietetică sănătoasă și sigură. Cu toate acestea, în ciuda valorii lor nutritive, acestea pot fi o sursă potențială de viruși de …
Retragerea substanțelor active utilizate în produsele de protecție a plantelor
Aceasta este a treia și ultima parte a seriei noastre privind modificările standardelor LMR, dacă nu ați văzut publicațiile anterioare – vă încurajăm să citiți partea întâi și partea a doua. Substanțele active sunt retrase sau aprobările lor nu sunt …