Certificate

Apartenență

Serviciile de inspecţie

FOSFA (Federatia Specializata In Comercializarea Uleiurilor, Grăsimilor Şi Seminţelor)

Federatia uleiurilor, grăsimilor şi seminţelor (FOSFA) este un organism international, arbitrar ce se concentraza exclusiv pe comertul mondial de seminte oleaginoase, de uleiuri şi grăsimi, cu 1,113 membrii in 89 de tari. FOSFA are în prezent peste 400 de membrii (uneori cunoscuti ca sub numele de inspectori) în întreaga lume. Scopul principal al programului FOSFA este de a îmbunătăţi şi standardiza nivelul de calitate a serviciilor în interesul tuturor părţilor. J.S Hamilton Polonia este membru FOSFA din ……….

Vezi mai mult

GAFTA (Asociatia Furajelor Si Cerealelor)

Gafta este o asociaţie internaţională cu peste 1500 de membri în 89 de ţări. Scopul său este de a promova comertul international cu produsele agricole de bază, condimente şi produse generale si de a proteja interesele membrilor din întreaga lume. Administratorii organizatiei sunt inplicati în procesul de inspecţie, numiti de catre sau in numele cumpărătorilor şi vânzătorilor sub termenii şi condiţiile Gafta. Administratorii organizatiei efectueaza inspectii, verificari, examene de calitate cu privire la evaluarea stării semintelor, furajelor, orezului şi a altor produse de bază tranzactionate pe Gafta. J.S Hamilton Polonia a fost membru-administrator GAFTA din …..

Testarea De Laborator

FOSFA (Federatia Specializata In Comercializarea Uleiurilor, Grăsimilor Şi Seminţelor)

In comertul international membri FOSFA s-au bazat întotdeauna pe o reţea mondială si complet independenta de analisti pentru a furniza informaţii precise şi actualizate, certificate de analiza pentru parcelele de uleiuri şi grăsimi, incarcaturile de seminţe oleaginoase şi loturile de arahide tranzactionate. Membri analisti (interni sau parteneri) sunt laboratoare ce nu sunt direct asociate cu orice societate sau întreprindere angajată în comerţul cu produse de bază FOSFA. J.S Hamilton Polonia a fost un membru-analist FOSFA de la …..

Vezi mai mult

GAFTA (Asociatia Furajelor Si Cerealelor)

Laboratoarele implicate în procesul de analiza a probelor, ofera certificate de calitate pentru grâne, furaje, şi orez, tranzactionate pe Gafta. Laboratoarele înregistrate sunt de acord să urmareasca metodele de analiza necesare in conditiile contractului, conform formularului GAFTA No: 130,, Metode de analiza. J.S Hamilton Polonia a fost un membru-analist GAFTA din…..

Vezi mai mult

Apartenenta La Alte Organizatii

Uniunea Poloneza A Industriei Cosmetice

Laboratorul este un membru al UNIUNII POLONEZE A INDUSTRIEI COSMETICE - o organizatie sectoriala constând din mai mult de 120 de companii care reprezintă industria cosmetică. De la începuturile sale în 2002, acesta asistă activ companiile din industria frumusetii: producători şi distribuitori de produse cosmetice, laboratoare, institute de cercetare şi centre de formare. UNIUNEA POLONEZA A INDUSTRIEI COSMETICE este implicata activ în lucrări privind legislația în vigoare precum și inițiază crearea unor noi propuneri legislative. UNIUNEA POLONEZA A INDUSTRIEI COSMETICE reprezintă companiile de cosmetice pe plan internaţional, prezentand poziţia industriei cosmetice poloneze in discuţiile internaţionale. Una dintre principalele sarcini ale asociatiei este organizarea unor grupuri de lucru in vederea unor dezbateri referitoare la aspect cheie ale industrei cosmetice ca: legislatie, ingrediente, sustinerea eficacitatii produselor cosmetic, standardizarea şi multe altele aspecte. Grupurile de lucru sunt alcatuite din experţi si reprezinta o platformă pentru schimb de opinii care reacţionează la propunerile legislative din cadrul legislaţiei naţionale şi europeane. Rezultatul activitatii grupurilor de lucru sunt poziții tehnice și legislative comune ce favorizeaza extistenta unei coerenţe a industriei cosmetic poloneze.

Consiliul Polonez Pentru Alimentele Şi Suplimente Nutritive

CONSILIUL POLONEZ PENTRU ALIMENTELE ŞI SUPLIMENTE NUTRITIVE (KRSiO) a fost înfiinţat în 2004. De la infiintare a fost un răspuns direct, la creştere rapidă a pietei alimentelor si suplimentelor alimentare şi în Polonia, precum şi la semnificativele schimbări de reglementare nationale si europene. Obiectivele cheie ale KRSiO sunt dupa cum urmeaza:

  • De a influenţa procesul de reglementare referitor la alimente si suplimentele alimentare;
  • De a furniza informaţii exacte despre rolul acestor produse în alimentaţia umană şi participarea activă la crearea unui consumator informat;
  • De a sprijinii producatorii prin furnizarea de consiliere juridică generală şi de formare în cee ace priveste producţia vânzarea acestor produse în conformitate cu standardele de siguranţă şi de înaltă calitate.
  • De a susţine cercetarea şi dezvoltărea şi de a colecta date ştiinţifice privind suplimentele alimentare şi ingredientele lor;
  • De a coopera cu organizaţiile şi asociaţiile naţionale şi internaţionale in privinta alimentelor şi influenţa lor asupra pastrarea sanatatii.
  J.S Hamilton Polonia a fost un membru al consiliului de la ………..

Cabinetul Polonez Pentru Ambalare Si Ambalaje

CABINETUL POLONEZ PENTRU AMBALARE SI AMBALAJE a fost stabilit in 1994 ca o asociere a producătoriilor şi utilizatoriilor din industria ambalajelor. Sarcina sa principala este de a reprezenta interesele companiilor producatoare de materiale de ambalare, containere şi maşini, precum şi instalaţiile de imprimare care acţionează în zona de ambalaj. Cabinetul organizează călătorii de afaceri pentru membrii lor la expoziţii internaţionale majore, promovand industria poloneză a ambalajelor. Organizaţia se ocupa de asemenea cu organizarea de conferinţe şi formare dedicată organizaţiilor şi managementului întreprinderiilor de profil şi de asemenea are in vedere progresul în tehnologie, legislatie si reglementari. De asemenea, se propagă printre membri un cod de bune practici de afaceri (etica de afaceri). CABINETUL POLONEZ PENTRU AMBALARE SI AMBALAJE isi reprezinta membrii impotriva agențiilor de stat și autoguvernările, transmitand opiniile și propunerile lor. De asemenea, participă la realizarea legilor de afaceri. PIO cooperează cu organizaţiile similare din alte ţări, sprijinind prezenţa poloneză a companiilor poloneze din industria ambalajelor pe pietele externe. Acesta gestionează de asemenea o bază de date privind oportunităţile de comerţ şi cooperare. Apartenenta unei companii la PIO certifică credibilitatea ei ca un partener de schimb.