Certificate

Acreditări și certificări

Primul laborator al grupuilui J.S Hamilton in Romania a primit autorizatia sanitar veterinara – si pentru siguranta alimentelor în decembrie 2014. Profilul laboratorului include testarea produselor de origine animala, non-animala, hrana pentru animale, apă, teste sanitatie suprafete, aer din spatiile de productie. Fiabilitatea, precizia şi independenţa deplină a laboratorului a fost confirmata de către ASOCIAŢIA DE ACREDITARE DIN ROMÂNIA – RENAR recunoscută ca organism naţional de acreditare prin OG/2009. Certificatul de acreditare nr. LI 1081, acordat in 23.12.2015 confirmă competenţa laboratorului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO/CEI 17025:2005.

 

In 2016 a fost deschis, autorizat si acreditat si cel de-al doilea punct de lucru al laboratorului in Romania, la Cluj. In mai 2018 J.S. Hamilton Polonia a achizitionat pachetul majoritar de actiuni a laboratorului Biotim din Timisoara.

 

Acesta a devenit astfel cel de-al treilea laborator acreditat din grupul J.S. Hamilton Romania. Aici se efectueaza atat analize microbiologice cat si analize fizico- chimice si parazitologice.

 

Fiabilitatea, precizia şi deplina independenta a companiilor şi laboratoarelor au fost confirmate de către organismele de acreditare internaţionale în conformitate cu următoarele standarde şi cerinţe: